Blijvend en Opvallend
Zichtbaar zijn

Blijvend en Opvallend
Zichtbaar zijn

Over Prologo

Wij zijn Prologo, specialisten in belettering die sinds 1997 altijd aan de slag zijn om er voor de klant het allerbeste van te maken. Of het nu gaat om autobelettering of een kleine sticker. Wij stoppen pas als het perfect is. Mensen blij maken met een mooi product, waarmee je voor de dag kan komen, daar zit voor ons de grote eer in. Een upgrade voor je bedrijf!

Wij zijn pragmatisch en zoeken altijd naar de beste oplossing. Doen alles voor het perfecte eindresultaat, wat er ook moet gebeuren. Een totaalpakket, waarmee we alle zorgen uit handen nemen. Want wij geloven dat het grote verschil in de kleinste details zit.

Waarom Prologo?

 • Advies

  Advies

  Ieder project start met een goed persoonlijk advies. We zijn zowel grafisch als technisch onderlegd. We verplaatsten ons gemakkelijk in jouw situatie en geven daardoor snel, vakkundig en kostenefficiënt advies.

 • Ontwerp

  Ontwerp

  Onze ervaren ontwerpers vertalen jouw logo of boodschap naar een effectief en herkenbaar ontwerp. Of het nu een bestaande of een compleet nieuwe huisstijl betreft. Wij zorgen dat het gezien wordt!

 • Productie

  Productie

  We beschikken over de modernste printers en afwerkapparatuur en gecertificeerd door 3M Carwrapper. Hierdoor krijg je 100% kwaliteitsgarantie, perfect tot in de kleinste details.

 • Montage

  Montage

  Nadat jouw reclamemateriaal klaar is, wordt er een afspraak ingepland.
  Op die dag spreken we samen door waar de reclamedrager het beste tot zijn recht komt en zorgen we ervoor dat alles perfect is. Netjes afgemonteerd en afspraak is afspraak.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Wij willen laten zien dat perfectie bestaat en dat kan natuurlijk alleen met materialen van de beste kwaliteit, daarom alleen hoogwaardige folie van 3M, Avery Fasson, Xpel en Llumar.

 • Maak een
  groot verschil!