RECLAMEBORDEN

Als je aan komt rijden bij je bedrijf besef je het ineens. Wat fijn dat alles zo duidelijk aangegeven staat. Waar klanten moeten zijn, waar leveranciers moeten lossen, het ziet er spik en span uit. En op het moment dat je binnenkomt dat mooie vormgegeven logo op de achterwand van de receptie. Dat is pas aangenaam kennismaken…

Reclame- en gevelborden van Prologo zijn er in alle soorten en maten. Die maken we voor bedrijven, winkels en sportvelden. Voor welk doeleinde je ook kiest, wij maken er het perfecte reclamebord voor en bevestigen het waar je maar wilt. In roestvrijstaal, trespa of dibond, wij maken het in het materiaal dat het beste bij de uitstraling van jouw bedrijf past. Van bewegwijzering buiten en binnen tot bij wijze van spreken kunstwerken voor in de hal. Welke vorm of idee dan ook, ze hebben allemaal één overeenkomst: perfectie.

HET GROOTSTE VERSCHIL ZIT IN TOTALE VRIJHEID

Bestickerd, met losse freesletters erop of een combinatie van verschillende ideeën? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Jij bent vrij in je idee en wij begeleiden bij ontwerp en realisatie.

Advies of een
vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Direct Contact?

Bel gerust 0165 57 11 57

Jouw gegevens

  Uw voornaam + achternaam*

  Organisatie*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Optioneel: Voeg een bestand toe (max 5MB). Groter bestand? Verstuur hem via WeTransfer.