Logo Ontwerp

De grote gele M. Dat ene bekende swoosh-teken. Die appel met die hap eruit. Je kent ze wel. Stuk voor stuk logo’s waarbij je direct weet van welk merk ze zijn. Zo’n logo wil je hebben! 

Logo’s zijn herkenbaar en de eerste visuele indruk van jouw bedrijf. Het moet vertrouwen oproepen en beleving voor het bedrijf of het product uitstralen. Een logo is meer dan een afbeelding, het vertegenwoordigd jouw organisatie in de kern en maakt hierbij gebruik van diverse beeldende vormen. Prologo is specialist op het gebied van logo ontwerp en kan je helpen met de ontwikkeling van een passend logo voor jouw bedrijf. Wij hebben alles in huis om van advies tot realisatie uit handen te nemen om zo te komen tot een mooi en onderscheidend eindresultaat: het nieuwe logo. Met een sterk logo maak je het verschil.

HET GROOTSTE VERSCHIL ZIT IN DE HERKENBAARHEID

Dat iedereen in een oogopslag ziet dat dit jouw logo is. Dat is wat we willen bereiken en daar zal Prologo dan ook ten alle tijden voor gaan, want wij nemen alleen met het allerbeste genoegen.

Kwaliteit

Wij willen laten zien dat perfectie bestaat en dat kan natuurlijk alleen met materialen van de beste kwaliteit, daarom alleen hoogwaardige folie van 3M en Avery Fasson.

Advies of een
vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Direct Contact?

Bel gerust 0165 57 11 57

Jouw gegevens

  Uw voornaam + achternaam*

  Organisatie*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Optioneel: Voeg een bestand toe (max 5MB). Groter bestand? Verstuur hem via WeTransfer.