GLASTINTING

Dat ziet er luxe en sportief uit! Natuurlijk geeft het jouw auto een exclusief uiterlijk, maar de echte reden dat je het glas hebt laten tinten is voor een optimaal comfort met warmtereductie en UV-wering. Het was met die kleintjes op de achterbank niet meer dan een logische keuze.

Veiligheid boven alles. Glastinting door Prologo geeft niet alleen privacy achterin de auto, maar beschermd ook iedereen tegen UV straling en warmte door de zon. Daarnaast onttrek je spullen die in de auto blijven liggen uit het zicht en heb je minder kans op inbraken. Daarnaast is het schermbindend bij een eventuele aanrijding. Hierdoor is er geen rondvliegend glas meer mogelijk.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een extreem sterke glasheldere security film. Dit product maakt het breken van het glas nagenoeg onmogelijk, want deze folie is getest in de meest extreme omstandigheden. Gelukkig maar, want glas richt bij een aanrijding de meeste schade aan. We geven ook nog eens vijf jaar garantie, dat is dus echt een veilige keuze.

HET GROOTSTE VERSCHIL ZIT IN HET DROGEN

Wij demonteren alle draaibare ramen en plakken deze in een stofvrije cabine. Daarna worden de ruiten gedroogd in een speciale droogkamer.

Krijg een impressie van ons werk

Advies of een
vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Direct Contact?

Bel gerust 0165 57 11 57

Jouw gegevens

Uw voornaam + achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Uw bericht

Optioneel: Voeg een bestand toe (max 5MB). Groter bestand? Verstuur hem via WeTransfer.