GEVELRECLAME

Je zet nog eens drie stappen achteruit. Je kijkt omhoog langs jouw bedrijfspand. Het komt nu wel echt tot leven. Iedereen mag weten dat wij hier zitten. Tevreden zie je hoe jouw logo een kleine schaduw laat vallen op de gevel. 

Breng jouw logo tot leven met gevelreclame van Prologo. In acrylaat, roestvrijstaal, messing, koper, aluminium, dibond of wat voor materiaal dan ook. We geven eerst advies over materiaal en maken dan een prijsopgave. Na goedkeuring starten we met schetsen totdat jij helemaal tevreden bent.

Wij maken gevelreclame voor bedrijfspanden, maar ook voor appartementencomplexen. En dat hoeven natuurlijk niet perse logo’s te zijn. Soms maken we complete kunstwerken om een pand tot leven te brengen, zowel binnen als buiten.

HET GROOTSTE VERSCHIL ZIT IN PRECISIE

Uw logo wordt digitaal gefreesd, gelaserd of watergestraald. Zo weten we zeker dat het een schitterend eindresultaat krijgt met perfecte precisie.

Krijg een impressie van ons werk

Advies of een
vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Direct Contact?

Bel gerust 0165 57 11 57

Jouw gegevens

  Uw voornaam + achternaam*

  Organisatie*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Optioneel: Voeg een bestand toe (max 5MB). Groter bestand? Verstuur hem via WeTransfer.