RAAMBELETTERING EN ETALAGERUITEN

Het is druk in de winkelstraat, mensen kijken links en rechts. Op zoek naar een winkel die bij hen past. Dan blijven de ogen even hangen. Ze stoppen met lopen, draaien richting jouw winkel en komen binnen. Welkom!

Als jij wilt laten zien wat je doet, dan is de etalageruit een ideaal reclamemiddel. Val op tussen andere winkels. Wij helpen bij het ontwerpen en adviseren van de beste oplossing op gebied van raambelettering. Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of door ons een mooi design laat maken. Alles gebeurt volgens één principe: afspraak is afspraak. Samen gaan we op weg naar de mooiste etalageruit.

Dit kan met stickers, maar ook glas decoratie behoort tot de mogelijkheden. Dat doen we met een matte folie, die lichtdoorlatend is. Alsof het gezandstraald is op het glas. Het biedt privacy en geeft een chique uitstraling. Niet voor niets wordt dit ook door veel particulieren besteld!

HET GROOTSTE VERSCHIL ZIT IN HET VOORWERK

Alles perfect klaarmaken voordat het geplakt wordt. In onze DTP studio wordt alles wat u heeft aangeleverd gevectoriseerd en op de plek zelf zorgen we ervoor dat alles netjes geplakt wordt.

Krijg een impressie van ons werk

Advies of een
vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Direct Contact?

Bel gerust 0165 57 11 57

Jouw gegevens

Uw voornaam + achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Uw bericht

Optioneel: Voeg een bestand toe (max 5MB). Groter bestand? Verstuur hem via WeTransfer.