CAR WRAPPING

‘Hee heb jij een nieuwe auto? Wat mooi, dat is geen standaard kleur of wel?’ Jij weet wel beter. Terwijl jij in je oude vertrouwde autootje rijdt, ziet hij er van buiten als nieuw uit. Volledig voorzien van een wrap, waardoor hij een compleet nieuwe uitstraling krijgt.

Car wrapping is steeds populairder bij bedrijven en ook onder particulieren. Zonder permanent spuitwerk, creëer je een nieuwe look die altijd te verwijderen is. Een echte upgrade voor je auto, alsof je een nieuwe hebt.

Prologo is officieel Preferred Car Wrapper van 3M. De beste folie die er is. Te gebruiken als all over print voor promotionele doeleinden tot het in een andere kleur omtoveren van een particuliere auto. 3M folie biedt een superieure kwaliteit en levensduur dankzij een unieke lijmtechnologie.

HET GROOTSTE VERSCHIL ZIT IN DEMONTAGE

Wij willen dat er absoluut geen enkel spoor van de originele kleur meer te zien is op de auto, dus demonteren we losse onderdelen en na het wrappen plaatsen we die weer terug.

Krijg een impressie van ons werk

Advies of een
vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Direct Contact?

Bel gerust 0165 57 11 57

Jouw gegevens

  Uw voornaam + achternaam*

  Organisatie*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Optioneel: Voeg een bestand toe (max 5MB). Groter bestand? Verstuur hem via WeTransfer.