Bumper- en Lakbescherming

Bumper- en Lakbescherming

BUMPER- EN LAKBESCHERMING

Je zit regelmatig op de weg en dan weet je dat een aantal dingen onvermijdelijk zijn; de hoeveelheid vliegjes die je raam en bumper raken, tassen of koffers die uit de kofferbak geladen worden, maar nog vervelender is de steenslag, want die beschadigt echt je lak. Gelukkig weet jij dat jouw auto goed beschermd is, dus je rijdt zonder zorgen lekker verder…

Jouw auto is het waard om goed te beschermen. Steenslag is onvermijdelijk maar niet onoverkomelijk. Bescherm jouw bumpers met een transparante folie. Een folie die je niet ziet, maar waar je zeker van weet dat die jouw auto optimaal beschermt.

We plaatsen de folie op de plekken waar de meeste schade voorkomt: bumpers, motorkap, spiegels, instaplijsten en dorpels. Maar denk ook aan motoren die bescherming kunnen gebruiken op bijvoorbeeld de tank, of op die onderdelen waar je met je pak langs schuurt.

HET GROOTSTE VERSCHIL ZIT IN HET MATERIAAL

Wij gebruiken de transparante folie van STEK. Extreem sterke folie, waar je zelfs met een staalborstel overheen kunt gaan zonder schade als gevolg. Het heeft een zelfherstellende functie, waarbij kleine krasjes van dagelijks gebruik vanzelf verdwijnen.

Krijg een impressie van ons werk

Advies of een
vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Direct Contact?

Bel gerust 0165 57 11 57

Jouw gegevens

  Uw voornaam + achternaam*

  Organisatie*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Optioneel: Voeg een bestand toe (max 5MB). Groter bestand? Verstuur hem via WeTransfer.