AUTOBELETTERING

Hoofden draaien, iemand wijst en iedereen weet meteen dat jij er bent. Klaar voor de volgende afspraak of klus. Vol zelfvertrouwen stap je uit jouw bedrijfsauto. Het rijdende visitekaartje heeft duidelijk zijn werk weer gedaan.

Autobelettering door Prologo geeft niet alleen je auto een boost. Jij laat zien wie je bent met jouw bedrijfsauto. Een beter reclamemiddel bestaat er niet! Uiteraard werken wij alleen met de beste materialen en zijn onze mensen pas blij met het resultaat als alles perfect erop zit en de belettering één is geworden met de belijning van de auto. Een prachtig totaalplaatje.

Wij maken alles in eigen beheer. Dat begint bij advies, ontwerp en eindigt met beletteren en afleveren. Je weet met wie je zaken doet en afspraak is afspraak. Van aanhanger tot scooter en van motor tot quad. Van 1 auto tot een heel wagenpark, met belettering van Prologo maak je het verschil.

HET GROOTSTE VERSCHIL ZIT IN DE AFWERKING

Wij nemen alleen met het allerbeste genoegen, dus stootlijsten en andere onderdelen worden eerst netjes gedemonteerd voor het beste eindresultaat.

Krijg een impressie van ons werk

Advies of een
vrijblijvende offerte?

Wil je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Direct Contact?

Bel gerust 0165 57 11 57

Jouw gegevens

  Uw voornaam + achternaam*

  Organisatie*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Uw bericht

  Optioneel: Voeg een bestand toe (max 5MB). Groter bestand? Verstuur hem via WeTransfer.